HOME   |  ABOUT US   |    SERVICE   |   PARTNERS   |   FAQ
Omschrijving:

De Easy Way GPS Register is een multifunctionele GPS data logger, niet groter dan een matchbox. Wanneer je de GPS Registrator in een voertuig, boot, of gewoon in ieder bewegend object plaatst, dan zal het perfect de afgelegde weg registreren op zijn interne geheugen. Deze informatie kan dan achteraf via PC USB-poort gedownload worden. Exporteer de data naar MapQuest, Google Map online of maak gebruik van Route 66 en toon de exacte afgelegde weg op stratenplannen of 3D satellietbeelden. Hierdoor hoef je geen nieuwe software aan te schaffen of softwarelicenties en gebruikskosten te betalen. Anderzijds kan je er ook voor kiezen om de gegevens naar andere betalende systemen te exporteren.

Zeer bijzondere eigenschap van de Easy Way GPS Register is de mogelijkheid om via een gewone mobiele telefoon actuele positie naar andere mobiele telefoons door te sturen. Op zo'n manier kan een bewegend object zonder gebruik van GPRS netwerk getraceerd worden. Dat betekent dat elke sim kaart van een mobiele telefoon gebruikt kan worden. De gebruiker kan zelf kiezen tussen abonnement of prepaid. Het is zeer aantrekkelijk een goedkoop mobieltje met prepaid sim kaart in combinatie met de Easy Way GPS Register permanent in het voertuig in te bouwen, dan kan men af en toe actuele positie van bewegend object inspecteren en alle bewegingen in interne geheugen bewaren voor latere analyse. Dankzij de bijzondere gevoeligheid kan de logger vrijwel overal (ook verborgen) geplaatst worden.

Om misbruik te voorkomen legt de Easy Way GPS Register de tijd vast van stroomuitval of positie verlies. Achteraf kan nauwkeurig worden teruggevonden wanneer en hoe lang de logger uitgeschakeld  is geweest of zijn positie is kwijtgeraakt .

De Easy Way GPS Register kan tot 200 000 GPS-locaties opslaan in het interne geheugen, die je via de USB port en de bijgeleverde software naar je PC kan downloaden.

Dankzij het geavanceerde algoritme (alleen de gewijzigde situatie wordt opgenomen) kan  Easy Way GPS Register  tot 100 000 km trace in het interne geheugen vasthouden. 


Technical Specification:
                GPS Receiver:       MTK Chip Set, 32 Parallel Channels, Start-Up Time 1/35/41 sec,
                                                 Position Accuracy - 3. 3 m, Sensitivity -158dbm, 21db (Antenna).
                GPS Antenna:        Active antenna on board. Highly-reliable ceramic patch.
                Connectors:           4 pins MC 1.5/8-G-3.81 - Power (DC) and Serial interface (RX/TX),
                                                 3.5 mm stereo socket - Microphone and Speaker to mobile phone.
                Electrical:               External Voltage: 5 to 20V DC.  Supply Current: 70 mA before GPS fixed and 40 mA afterwards. 
                Storage capacity: 200 000 GPS positions, up to 100 000 km and even more, depending on driving style (highways/cities ratio).
                Dimensions:         50 x 35 x 20 mm.
                Weight:                   40 g.

Contact details:
               Contact Person:        Boris Gourtovoi.
                Telephone:           +31(0)654607922
                E-mail:                   b.gourtovoi@ewcontrol.nl

Control Systems
Easy Way GPS Register
Combineert accurate GPS-Tracking met geavanceerde dataregistratie en kan op die manier als een van de meest geavanceerde GPS dataloggers op de markt beschouwd worden.

Track&Trace zonder abonnementskosten! Geen installatiekosten!

Copyright 2013 Easy Way Control. All Rights Reserved.